Xpress Your Swing Festival!

 
 


Finns det något roligare än när man får åka på dansfestival? :) Den här festivalen var jättemysig för att lärarna fick dra lott om vilken danslärare de skulle undervisa med, för att visa på för eleverna att dans är dans och inte en massa inövde rutiner. I den här videon syns jag en snabbis när jag sjunger med Swingjammerz!

PS! Snart får jag åka på dansfestival igen, i Herräng denna gång i slutet av juli, och då ska jag få gästa Tommy Löbel Swing Band! Det ska bli så kul, det var så längesedan!


I charleston - Aix en provence!

Så var den klar - filmen då vi dansar järnet i Aix. Jag och en massa andra sköna typer, och det är mina danslärare Celine och Jean-Marc som har styrt upp det hela i samarbete med Jb, danslärare från Montpellier. En del filmandes gjordes av oss i Ca m'swing, dansklubben här i Aix, medan de klippen då vi är väldigt många kommer från festival-helgen då många från Nice och Montpellier mm kom för att vara med och dansa. Här ser ni också en massa typiska miljöer för denna fina lilla stad. Åh, jag har haft sån tur att det var precis här som Stockholms universitet tyckte att vi kunde lära oss franska! Tack tack tack tack, att jag fått vara en del av detta å allt annat fint!


RäserFestern


Jag har ju ett band som heter RäserOrkestern. Vi har spelat ihop ett tag nu, och vi håller på att uppdatera vår hemsida för tredje gången. Eller vi - det är ju inte sant. Inte jag, jag sitter här i frankrike och jobbar inte på så mycket annat än solbrännan och på att bli kompis med min gitarr igen... Men de andra i bandet bor numera tillsammans (! javisst, satsning hära) och har lagt endel energi på att förnya vår hemsida. Den är inte klar än, men ta en snabbtitt här. Kevin som spelar trummor i bandet är verkligen en hejare på att fixa till hemsidor (bland annat), han gör det då och då om någon är intresserad av hjälp på den fronten.

Snart ska RäserOrkestern spela på bröllop och något mer evenemang som jag tyvärr inte vet riktigt vad det är än, men det sistnämnda tillsammans med artisten Joseph Jericho! Spännande liksom!

 
Mini-klipp men jag sjunger så illa. Grabbarna är coola i alla fall... :)

RSS 2.0