Stjärnan.

Håååå, jag måste bara få skryta lite; självaste stjärnan Gunhild Carling (som är bästbästbäst och som kan spela alla instrument i världen) var med på nyhetsmorgon och blev kompad av några av de musiker som jag brukar sjunga med när jag är hemma i Stockholm; P-O, Danne och Anders! Vilken grej och vilken tjej.

Puss på er, bra måndag!

https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/gunhild-carling-when-dreams-come-true-2730937

Hur ser du ut?!

Så här brukar jag se ut ungefär. Det mesta är köpt på loppisar och röda kors i Frankrike. 

 
Igår var det en fin söndag. Först brunchades det med klasskompisar. Tre timmar och tre dubbla espresso senare så gick jag och Sara och badade, samt dealade om att vi skulle ta en tur till Italien redan i veckan som kommer. Vilket liv man har va, helt underbart otroligt att man bara kan sticka till grannlandet (som i och för sig ligger väldigt nära) på spontansemester ett par dagar! Vi får i för sig se vad bossen säger, kanske kickar hon mig men jag är så trött på att aldrig få veta mer än dagen innan om jag ska jobba eller inte (på mitt ena jobb). Mitt andra jobb funkar bättre med framförhållningsbiten, på 50-talsrestaurangen, jag ska berätta mer om det en annan dag!
Sedan på kvällen så klättrade jag och sara över såna där vassa stängsel för att avsluta dagen i en stängd park med lite kärringspel, rödvin, baguetter och ost såklart!

Puss på er! Eli
 

En påskhelg i Järvsö

Jag har sån hemlängtan just nu. Hur kan man ha det när man har det så bra? Jag tycker att jag lever här å nu hela tiden och jag njuter av livet här men ändå känns det så skönt att tänka på att jag en dag ska få åka hem och bo i Sverige som vanligt... Jag ska därför visa er några bilder från i april när jag var på vårat landställe dit min mamma har flyttat nu (!), hon är så häftig min älskade mamma.
Jag hade en kul frisyr och tyckte att det var väldigt fint i kammaren.En ved-bok måste man ha på nattduksbordet!


Vår fina kakelugn som de tyvärr kapat piporna på och det kostar skitmycket att få till så att den funkar...I mammas blomsteraffär, Järvsö Blomsterhandel, var det också väldigt fint. Den här ashäftiga porslinsblomman gjorde mig alldeles hänförd. Och, ja, hela butiken faktiskt. Jag fattar inte riktigt att det är sant att mamma har varit så modig och satsat på det här...Skogen var lika välkomnande som vanligt med sitt lugn och sina superhöga tallar.Jag tog hand om två av våra grannar, Rudolf och Lajf, under helgen eftersom deras matte var bortrest. En kväll tog mamma, jag, Rut, Rudolf och Lajf en promenad. Mamma å Rulle.Jag, Lajf, Rutan och hälsinglandsbergen.En liten morot vid husknuten brukar man kunna få vid det här huset (vårat hus), vet Lajf.Yckelsbosjön, lite Rudolf och nöjd mamma i kvällssolen.Alla var glada! :D
 


Dagen därpå så drack jag och mormor rödvin på tomten. Rutan höll kollen.Mamma hittade en potatis som såg ut som ett hjärta!
 


Det var alldeles för snart dags att åka hem... Vink vink!Åkte till Stockholm och tog tåget till Arlanda och tillbaka till Nice ... Men jag hade med mig någon tillbaka minsann! Vem det var får ni se i nästa inlägg!
 

RSS 2.0