Tryck på gilla-knappen.

Foto: Andreas Dienert
 
Jag önskar en sak. Att ni besöker mitt nya band The Millionrunners sida på facebook, trycker på gilla-knappen och delar facebook-sidan med era vänner. För varje person som trycker på gilla skänker företaget Paf 5 kronor till välgörande ändamål. Och vi får fler folk som får upp ögonen för oss och för vad vi håller på med!
 
 
 
Den här bilden är från en repetition med The Millionrunners i början av Juni. Och nu är det början av juli - det har hänt så mycket! Det går att läsa mer om hela denna fantastiska resa på paf.com/millionrunners eller ännu hellre på facebook.com/millionrunners, som sagt. Det går också att vinna en hemma hos-spelning med oss i samarbete med Mix Megapol. Vi hörs snart, i helgen ska vi fortsätta spela in vår singel på Rockatown tillsammans med en skithärlig producent som vi jobbar med, han heter Mike Eriksson! 

Puss!

Värme in i märgen!


jag har ganska fullt upp i mitt liv om dagarna. Som ni kanske vet handlar ju det mesta om musik, vilket är helt otroligt när jag tänker efter. För tre år sedan tänkte jag ständigt på musik och hur innerligt jag ville saker men hur jobbigt allting var. Nu, bara mest flyter det på och det är hur roligt som helst! Så roligt att jag inte hinner tänka på hur roligt det är, ha ha ha ha-ha. Jag måste tänka på det, för att ta saker för givet är löjligt.

Men när jag sitter här, en fredagkväll med grejer upp till näsan att göra är jag mest sugen på att gå ut och hänga med roligt folk. Men så kommer jag på att jag har inte så många vänner. Min bästis är så långt borta jämt (men hon är likamycket min bästis för det), och min pojkvän är också så långt borta jämt (men jag slutar inte tänka på dig ändå). Men så laddar jag in bilder från de sista veckorna, och blir alldeles glad. För jag känner så många underbara och samtidigt musikaliska typer (hur kan det gå ihop?!). Tack för att ni vågar vara med mig! ;D

Jag och min gamla vapendragare Rasmus posar på en sugga! Kul!Julia är en riktig sköning som jag lärde känna i Grekland :)Jag hade en härlig vecka i Grekland överhuvudtaget, hos fina Alex med gästvänligheten och övriga gänget.


 Dessa två figurer (Kevin & Martin, medverkande i RäserOrkestern) har jag känt sedan förra decenniet men det är helt sjukt vad vi har hängt de senaste månaderna. Ni är helt fantastiska.... hahahaha. Team alltså. Puss. :)Och ni två värmer mitt hjärta in i djupaste dunkedunket.... Tänk att få bada varje solig sommarkväll med dig.

<3 
 

Att sluta på Skeppis

Jag har haft ett dunderår på Skeppis. Mycket blev inte som jag tänkt, det jag tänkte att jag skulle utvecklas med klarade jag inte. Men Rasmus sa till mig att "det är klart att du har utvecklats! man har svårt att märka det själv". Det kändes skönt, hoppas det är sant. Joooo. Men visst är det sant! Jag kanske inte blivit nån stjärna på gitarr, men jag har lärt mig en massa grejer. Främst tror jag att det är nån slags ännu större öppenhet inför musik - genrer, instrument, kulturer - som jag känner mig inspirerad av att fortsätta jobba med, och särskilt som lärare går det fint att vara inspirerad av det... I höst skall jag fortsätta min bana på lärarutbilningen, Musikhögskolan tar vid direkt efter sommarlovet. Där handlar det mesta om YMCA och komp på gitarr, trummor, synt och bas men jag ska inte glömma mina upplevelser på skeppis. Och jag ska inte glömma er. :) Jag har inte hängt så mycket mer er som jag kanske innerst inne skulle velat, men jag har fått klämma lite på er. Och det är jag sjukt glad för.

 
Så fina typer. Så fina ihop. Ro ro till fiskeskär boys.

 
 

Den här sista videon är en låt som jag själv har skrivit. Den blev ingen höjdare här på livespelningen för jag hade inte hunnit tänka ut hur jag skulle sjunga på höjningen (som inte är någon höjning). Men jag hade med mig helt underbara klasskompisar som kompade sjysst! 
PUSS PÅ ER ALLESAMMAN!
JAG KOMMER SAKNA ER!

Å glöm aldrig att denna går att titta på... När du vill var du vill! ;) Ring mej om ni vill ha en glad körtjej som kan steppa och spela munspelssolo samtidigt efter sommaren!
RSS 2.0