Lunchkonsert

Hej! Denna video är från min Freds och Lukas lunchkonsert på Skeppis för nån månad sedan. Trio-grejer är så bra. Vi tre skulle kunna spela tillsammans och få små gigs, absolut. Typ Flat Foot Floogie, som är den andra låten är ett så bra exempel. Även om man inte får se det i klippet, (det blev bara filmat när jag sjöng min vers) sjöng alla lika mycket. Och spelade lika mycket. Sånt är så bra tycker jag.


Jättegod jul önskar jag er

Bör ses i fullskärm! ;) Stor julkram! e

Skolavslutning

Hej! Nu har jag slutat min första termin på folkhögskolan och gissa om det har varit kul...? Ja det har det. Jag har däremot inte riktigt utvecklats på det område jag hade tänkt, men i det hela är jag rätt så nöjd ändå.

Det här gjorde jag och min grymma klasskompis elina på skolavslutningen. Synd att det är så dålig skärpa, men jag lovar att det är jag! Haha! Det är en stor tillgång för mig, peppar peppar, att jag är så bra på att komma ihåg texter. Så har det nog varit ända sedan jag var liten. Tack för det, liksom liksom alltså alltså!



Julkonserter i Sofia Kyrka

Jag har varit med på Sofia Kyrkas julkonserter sedan jag var 7 år. Det är länge. Det borde innebära att jag varit med i 17 år. Det har varit 3 julkonserter per år... Det är... 51 konserter. Gånger 2 timmar nästan. Haha... Å ändå tröttnar jag tydligen inte. Trots pärmar i ryggen, applådtack som aldrig ser nåt snygga ut och alldeles för många högtravande låtar. Jag tycker att det kan vara endel sånt, för jag vet att vissa diggar avancerade jullåtar. Men jag tycker att det ska vara enkla vackra julvisor. Konservativ är jag på den här punken men så ska det vara ba. Fortfarande är Epilog ur "en vintersaga" av Lars-Erik Larsson i särklass finast under konserten. Det är en fin orkester de har i Sofia tycker jag. Den borde utnyttjas lite mer under julkonserterna, inte rätt tillfälle att köra en massa a capella. Jag vet jag låter sur men egentligen tycker jag att i det stora hela är julkonserterna bland det bästa jag vet.



Många är med. Barnkörerna sjunger bland annat Somna i ro, mitt barn. Den är så fin. Skriven av Göran Fristorp så klart. Skulle lägga upp en länk från Spotify, men det fanns ingen snygg version...




Pappa och lillsyrran kom och tittade! (Fast det är jag på bilden, lillsyrran håller kameran.)




En ny favorit för i år är Fantasia On Christmas Carols av Vaghuan-Williams (vem det nu är, kan Sarah ha nåt med det att göra? ;). Vi har haft den tidigare år, den är så pampig!



Swingafton på Mälarsalen

Ellies Swing Thing arrangerade tillsammans med Bloody Death From Outer Space en danskväll på Mälarsalen som gick av stapeln i lördags. Det blev en riktig höjdare, Bloody Death hade ett grymt röj på scen å vi var också bra! Kanske blir det fler gånger, så ni som missade det behöver inte vara så ledsna!

swing thing

I december har det varit så fint. Igår slutade skolan och det känns fortfarande så himla bra att gå där.
Jag har spelat två gånger med mitt swingband, och vi börjar svänga bättre och bättre. Ikväll spelar vi på Mälarsalen tillsammans med Bloody Death From Outer Space och Doktor Krall. Men innan dess ska jag sjunga i sofia kyrka, vi har julkonserter i helgen!
En bild från vår spelning på Restaurang Norrport 1/12.

RSS 2.0