räsräp.

Här är Andreas som spelar bas i RäserOrkestern. Han är fin. De säger jämt att han är bra när vi är ute å spelar :D Han lyssnar på klicket i lurarna på detta repet för att vara sssnor-tight! Vi repade upp oss häromdan inför en företagsspelning den 24/5.Och idag repade jag med pianisten i Ellies Swing Thing, mr magnus. Han är också bra. Vi ska spela på minglet under samma kalas! Hoppas det går bra. Det är lite stressigt att soundchecka och giga samtidigt. Men man börjare jueee, bli lite i gemet! Eller vad hetere!


Oslo 13 & Cantaloupe Island

Jag önskar att jag kunde ta och lägga tid på att lira trumpet. Det vore så ball. Jag tycker det är det finaste ljudet, särskilt med plåt-sugpropps-sordin. Fast jag älskar många andra instrument med. Min inget som trumpet! Men, vi spelade Canaloupe Island ändå på en lunchkonsert i skolan, fast vi inte hade nån trumpet. Och en ascool låt som hette Oslo 13. Fast jag är så ledsen att jag inte blir bättre på gitarr. Kanske har nåt att göra med att jag övar för lite.


Swingaftonen!

Alltså - 800 gäster, underbar stämning, tre grymma band på tre helt olika sätt, supergod mat och dansdansdans. Det var så himla roligt i lördags på det som vi kallar "Swingafton". Detta är andra gången som detta arrangeras på Mälarsalen, och bägge gångerna har Ellies Swing Thing och Bloody Death From Outer Space varit med, och en danskurs i Boogie Woogie har Frida & Mackan inlett med. Tack! Detta gör vi om, snart!

när man inte orkar sjunga mera

är det så skönt att sova sked med min älskling Doris


RSS 2.0