Räser Fräser.

Ja, RäserOrkestern fräser och kör på. Vi raggar spelningar och producerar backings till de låtarna i vår repertoar som får ett lyft av orkesterinslag och effekter (man får lite blodad tand, det känns som att många får det. men man får inte låta sig förblindas).
Här är alla sötnosarna i bandet en solig repdag i Österåker tamejsjutton.

Koordinaten i Oxelösund


Den andra konserten med Oxelösound och Pohlman ägde rum på Koordinaten i Oxelösund, söndagen den 15e april (jaa, det här med att uppdatera bloggen är ju inte lätt...). En himla fin konsertlokal (heltäckningsmattan hade blombladsmönster i sen 60-tals anda!) och rätt så mycket folk kom. Det var så fint ordnat av Oxelösunds kommun, det var tända ljus i logen och frukt åt alla musiker på bordet. Det lät om möjligt bättre om bandet på den andra konserten än den första. Det är verkligen ett fint storband som jag fått äran att få sjunga med. Och Pohlman är en så fin konfrencier, han får alla att skratta.

Lärarpraktik deluxe

Vi har haft ett projekt på Skeppis att undervisa i en skola under en förra veckan, och vi avslutade den med en konsert med alla elever i fredags. Jag undervisade tillsammans med fyra klasskompisar, och det är så lyxigt. För man är verkligen uppe i alla problem och dilemman, men behöver inte ansvara för dem själv som vid den vanliga lärargärningen. Det har varit najs. Och jag har lärt mig grejer. Hemlisar.

Spelning med Skeppis


Vi spelade på en företagsfest för ett par veckor sedan! Det var kul men inte det bästa jag gjort...
Det känns så trist men ändå bra att jag beslutat mig för att fortsätta lärarstudierna till hösten.

Lunchkonserter i Katarina Kyrka

Vi i klassen gav två fina lunchkonserter för ett par veckor sedan i Katarina Kyrka. Lunchkonserter är ju riktigt underskattade, som koncept liksom. Väldigt hurtigt att springa iväg sådär, och hinna luncha också, men vad mycket man hinner med i sina dagar om man bara vill!
Här kommer lite bilder på fina typer som jag tycker om:

Aprilväder!

Det kom en recension i ett kuvert hemskickat till mig efter konserten med Oxelösound & Pohlman. Kul, aldrig har väl jag blivit recenserad förr. Å då kan man väl inte förvänta sig att det står bara bra saker.
Snart är det åter igen dags för att ge en konsert tillsammans med härliga Oxelösound & John Pohlman. En sån fröjd. Det blir nästa söndag, den 15/4 som vi spelar igen! Läs mer och boka biljetter! För hur ofta är man i Oxelösund och lyssnar på Oxelösound?

Recension från lokaltidningen i Nyköping.
Jag och mister Pohlman.
Hejdå!

RSS 2.0