Livet på landet, de ä vad jag vill ha.

Jag vill bo på landet när jag blir stor. Att fiska och rensa i land är typ det bästa jag vet. Jag har fått ett sångjobb till nästa vecka som jag filar på emellan mina små påta-sessions.I förrgår fick vi några braxnar, med massor av ben i men hundarna tyckte att det var gott!Sedan satte jag och mamma potatis och jag tänkte på ett avsnitt av Barbapapa när han och mamman planterar Barba-barnen.Rut och Tage gjorde oss sällskap hela tiden...... ibland lite för mycket :) 

På fredag spelar mitt jazzband på Norrtälje Jazzdagar mellan 19 och 22 på Åtellet. Välkomna

Midsommarhelgen - jazz, skansen och nya vänner

Hej! Hoppas att ni har haft en fin midsommarhelg! Min mammas fina vovvar Tage och Rut önskade glad midsommar i hennes blomsteraffär.Jag spelade med Ellies Swing Thing på Norrport. Här ett trevligt inhopp av washboard-Monkan.
 


Vi hade även mysiga vikarier! Jörgen Sunshine på gitarr och Agge på bas! Och Anders och M var stadiga och bra som vanligt. 

 
På midsommar tog jag och Sara båten över till Djurgården. Vi skålade i Nils Oscar!Vi dansade kring midsommarstången, som ni ser var jag i vanlig ordning hetsigast och peppigast av alla. Jag älskar midsommar!De här trevliga brassarna träffade vi vid midsommarstången. Sen gick vi på restaurang och smygskålade i öl och band midsommarkransar. Sara fick dålig dyr mat, min var kall, så jag frågade om de kunde värma den och då sa de att jag kunde få en ny. Då frågade jag om min kompis kunde få den så kunde jag äta den kalla. Det gick bra. Deeeeal!
 


På restaurangen träffade vi två nya kompisar - Ferdinand och Alfredo! <3
 


Sara mannekängade med sexy moves, mina regnutrustningar och sin fina krans.

 


Vi dansade polska, schottis, hambo, vals och sånt där till delar av det gamla Skägglandslaget! Jag blev nån slags lekledare där och "lärde" turisterna folkdans-skills. Sedan gick vi till Galejan (SÅ fint! Äkta folkets park-känsla) en snabbis för att sedan ta färjan tillbaka. Vi körde Titanic med våra nyvunna vänner i fören på Djurgårdsfärjan. Fjortisarna från Gröna lund typ skrek och kom ut och spelade Celine Dion på deras mobiler.
Sen gick vi hem å sov.

På midsommardagen sjöng jag några låtar på Mosebacke tillsammans med Tommy Löbel Swing Band:

 

Det var mysigt! Ferdinand, Alfredo och några andra från Skansen var där och lyssnade. Vi bestämde att mötas upp senare på kvällen igen.Jag gick hem till mormor och gjorde varsin räk-aioli-macka till oss!

 
Sedan mötte jag upp dessa sköningar igen! Vi var på kvarnen och sen orkade jag inget mer!

Glad midsommar!


 
 
 

RäserOrkestern i Halland

Vi hade värsta dunderspelningen på Tylösands hotell i helgen! Det var dunderkul och så häftigt att se Gessles skryt-väggar och en massa konst och fotografier han köpt. På vägen ned till Tylösand bodde vi på ett underbart B&B i Asige, det var helt underbart. 
 
 

Först repade vi. Inte för att det behövdes, men det var kul.Vi fick låna ett släp av Kevins fina släkting. Martin kollade så att axelpartiet och boggitrycket satt fint.Några mil från slutdestinationen hyrde vi världens mysigaste stuga och hade semester i två dagar.Naturreservat i Asige! 
 
 
Guldhäng!

 
 
Semester!!! Det är feeest! Chips och grill! Du är bäst! Näst intill! :)Vi kom fram till Hotell Tylösand! Bäst mat, spa (som blev sjukt fint och händelserikt haha, bland annat gymmade jag och flög av springbandet två gånger och duschade i the "dream shower"), fin strand, läckra fotografier. Bra. Tyvärr inga feta bilder från spelningarna.

 
Efter spelningen på fredagen promenerade och studsade vi på stranden nedanför hotellet.
 


Vi hittade en bar som de rev mellan varje säsong. Där fick jag en Ginger beer med mysig utsikt och underbart häng och planering inför en festlig grej som ska hända...På vägen hem till Stockholm stannade vi på ett av mina favoritställen, ett naturreservat vid vättern, strax norr om gränna.
Tyvärr blev det inga bilder från spelningarna direkt, men de var fantastiska. Den sista var det Beatles-feeling på, vi stod i mitten och spelade och alla 500 (!) pers stod runtomkring oss. (Bästa back-dropen!)

Puss!
 
 

Finhelg med alla bra ingredienser

Den bästa helgen kan ha varit denna. För liksom, hur bra kan det inte bli när...
- Mamma är i Stockholm
- Rut och Tage är i Stockholm (hennes (och lite mina) hundar)
- Jag är helt frickin ledig nästan; jobbet och plugget är i princip slut
- Jag får träffa en hel drös underbara kompisar, vissa som jag inte sett på länge
- Hundarna vinner förstapris i skönhetstävlingar
- Jag får träffa George (en annan älsklingshund, vår gamla hunds valp) vars husse å matte bjuder på grillade champinjoner och massa annat gott

Alltså, asmysig helg. Här kommer några bilder:


Stötte på mina fantastiska folkis-kompisar som repade inför en spelning i vitabergsparken.

 
 
Å igår kväll hade jag mysigt med en massa bra typer. Vi spelade brännboll och annat och sen gick vi på bonden bar och där var det så åldersblandat och annat-blandat och fint! Vi tog bilder med de som var kvar på vägen hem, några av dem såg ut såhär

 

 

 

Mysigt! Nu börjar sommaren!
 
 

RSS 2.0