om du var knarkare skulle du ändå aldrig lämnas av nån

Ibland är det så himla kul att spela musik. Även fast jag suger på många grejer och tänker att jag måste ta mig tid att öva så är det ändå kul. Frustrerande att övningstiden liksom aldrig....verkar finnas. Men den finns ju. Hela tiden. Som med allt.


Det är kul när man blir frågad att vara med musiker man vanligtvis inte spelar med. Och det är kul att de man vanligtvis spelar med fortsätter vilja spela med en, fastän de känner en... :)


Moas låtar!

Jag tycker att det är något speciellt när man får förtroendet att spela folks egna låtar! Min kära klasskompis Moa (numera föredetta klasskompis då... Vi gick Skeppis tillsammans) bjöd med mig att spela några av hennes svinbra låtar på en liten spelning i Hjorthagen. Det var jätteroligt! Jag önskar att jag kunde lägga upp en ljudfil med hennes låt "Insjöland" nu men ni får nog vänta lite. Men det kommer säkert. :)Här är härliga bruden! Elina och hennes band Playing Tuneful lirade också och det var så coolt! Rått svängigt och tungt! Gillare!

Dans och Galej på SSS!

En av Stockholms två etablerade swingdansstudios, Swedish Swing Society, har i vår kickat igång socialdanskvällar varannan fredag! Ellies Swing Thing fick den äran att gästa en av dessa för ungefär en månad sedan. Tyvärr hade vi inte vår kära magnus johansson med oss och således inget piano heller. Det gick förvånansvärt bra ändå, ta gärna en kik här!


Reykjavik

Jag var i Reykjavik med min älskling i mitten av Maj, det var en julklappsresa! En helt underbar sådan, jag blev lite kär i de delar av Island som vi besökte.De hade en väldigt fin liten pubfestival! Jättebra upplägg med bra band som spelar under flera kvällar. Man betalar ett inträde för alla dagar eller så betalar man entré för en kväll i dörren. Ett projekt att styra upp i något litet södermalmskvarter kanske?


RSS 2.0