RäserOrkestern i Halland

Vi hade värsta dunderspelningen på Tylösands hotell i helgen! Det var dunderkul och så häftigt att se Gessles skryt-väggar och en massa konst och fotografier han köpt. På vägen ned till Tylösand bodde vi på ett underbart B&B i Asige, det var helt underbart. 
 
 

Först repade vi. Inte för att det behövdes, men det var kul.Vi fick låna ett släp av Kevins fina släkting. Martin kollade så att axelpartiet och boggitrycket satt fint.Några mil från slutdestinationen hyrde vi världens mysigaste stuga och hade semester i två dagar.Naturreservat i Asige! 
 
 
Guldhäng!

 
 
Semester!!! Det är feeest! Chips och grill! Du är bäst! Näst intill! :)Vi kom fram till Hotell Tylösand! Bäst mat, spa (som blev sjukt fint och händelserikt haha, bland annat gymmade jag och flög av springbandet två gånger och duschade i the "dream shower"), fin strand, läckra fotografier. Bra. Tyvärr inga feta bilder från spelningarna.

 
Efter spelningen på fredagen promenerade och studsade vi på stranden nedanför hotellet.
 


Vi hittade en bar som de rev mellan varje säsong. Där fick jag en Ginger beer med mysig utsikt och underbart häng och planering inför en festlig grej som ska hända...På vägen hem till Stockholm stannade vi på ett av mina favoritställen, ett naturreservat vid vättern, strax norr om gränna.
Tyvärr blev det inga bilder från spelningarna direkt, men de var fantastiska. Den sista var det Beatles-feeling på, vi stod i mitten och spelade och alla 500 (!) pers stod runtomkring oss. (Bästa back-dropen!)

Puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0