En påskhelg i Järvsö

Jag har sån hemlängtan just nu. Hur kan man ha det när man har det så bra? Jag tycker att jag lever här å nu hela tiden och jag njuter av livet här men ändå känns det så skönt att tänka på att jag en dag ska få åka hem och bo i Sverige som vanligt... Jag ska därför visa er några bilder från i april när jag var på vårat landställe dit min mamma har flyttat nu (!), hon är så häftig min älskade mamma.
Jag hade en kul frisyr och tyckte att det var väldigt fint i kammaren.En ved-bok måste man ha på nattduksbordet!


Vår fina kakelugn som de tyvärr kapat piporna på och det kostar skitmycket att få till så att den funkar...I mammas blomsteraffär, Järvsö Blomsterhandel, var det också väldigt fint. Den här ashäftiga porslinsblomman gjorde mig alldeles hänförd. Och, ja, hela butiken faktiskt. Jag fattar inte riktigt att det är sant att mamma har varit så modig och satsat på det här...Skogen var lika välkomnande som vanligt med sitt lugn och sina superhöga tallar.Jag tog hand om två av våra grannar, Rudolf och Lajf, under helgen eftersom deras matte var bortrest. En kväll tog mamma, jag, Rut, Rudolf och Lajf en promenad. Mamma å Rulle.Jag, Lajf, Rutan och hälsinglandsbergen.En liten morot vid husknuten brukar man kunna få vid det här huset (vårat hus), vet Lajf.Yckelsbosjön, lite Rudolf och nöjd mamma i kvällssolen.Alla var glada! :D
 


Dagen därpå så drack jag och mormor rödvin på tomten. Rutan höll kollen.Mamma hittade en potatis som såg ut som ett hjärta!
 


Det var alldeles för snart dags att åka hem... Vink vink!Åkte till Stockholm och tog tåget till Arlanda och tillbaka till Nice ... Men jag hade med mig någon tillbaka minsann! Vem det var får ni se i nästa inlägg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0