Min 25:e födelsedag. och min 26:e.

Idag är det ett helt år sedan som jag fyllde 25... men jag tänkte ändå berätta lite om det. Jag fick för mig att ordna med fest, för jag fyllde ju ändå 25! Jag hade märkligt nog fått feeling för ett ställe bara genom att se en vägskylt. Det var en restaurang en liten bit från innerstaden, och en kväll tog jag mig en promenad dit för att titta på den. Mörkt var det då, och inte en person syntes i närheten. Men när jag tittade över staketet till restaurangen såg jag att det fanns ljusslingor och bord i trädgården. Jag tände direkt (inte lamporna, det gick inte), och dagen därpå började förhandlingarna. När jag berättade om dessa för mina danskompisar tyckte de att han lurade mig, och min bästa danslärare Jean-Marc pratade med honom och fick till en sjysstare deal av hyra av lokalen. 
Sedan var sakerna i rullning och inbjudningarna haglade! Eller vad det heter. Det kom runt 60 pers om inte fler och det var så himla roligt! Jag var alldeles överväldigad, och inte minst för att min (dåvarande eller hur man säger, tyvärr är vi inte ihop längre) älskling flög ned och överraskade mig med att komma, samt att han hade lärt sig dansa lindy hop utan att jag visste om det! :D 
En betraktelse: Fransmännen är helt jävla underbara. Särskilt de som dansar lindy hop i Aix-en-Provence. De har liksom sådan stil, och det verkar som att är mindre individualistiska än svenskar. Kanske. Eller så romantiserar jag bara, men nog är vi liiite olika. 

Här tänkte ju jag lägga upp några bilder från festen, men alla är så otroligt fina så det måste nog få bli en video istället. Här kommer den.
 
 Idag har jag också haft en fin födelsedag. Jag har ätit sniglar, musslor och räkor, och så har jag ätit ostron för första gången (!) på en trevlig restaurang med min mamma. Mamma åt inga ostron. Jag har ont i magen.


 
 
Il y a un an j'avais le fête d'enfer à Aix en Provence. Mille fois merci à tous mes amis de Ca m'swing, aux étudiants de l'université à Stockholm, au group "Finger Cats" et à tous les autres... Bisous bisous bisous.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0