Update...

Ja jag är ju ingen vidare bloggare liksom. Förlåt förlåt.

Jag har kommit hem till Sverige nu. Det känns ganska bra men samtidigt finns ett sug att vilka åka tillbaka. Det är som att jag inte är till 100 % här liksom, och jag tror att det kan vara ganska bra. Det ger lite perspektiv på nåt sätt till allt jag gör, samtidigt som det kan vara lite dumt också. Jag menar, varför skulle det finnas något viktigare än det jag gör nu, nomatterhur himla fint det skulle kunna vara? Nu är det ju liksom här jag är och då får jag ju fixa så att det blir det bästabästa. Nåväl.

Det har liksom börjat rulla igen, det är jobb som musik- och franskalärare som gäller och de 1000 utmaningar som följer med det, det är party-pop-bandet och party-jazzbandet och det är nyhetsmorgon på morgnarna och lindy hop på kvällarna. P4 på lediga dagar och P1 under smånervösa jobbmorgnar.

Och Sonja Hedenbratt, min nya skatt. Helt frickin amazing var hon ju. Vilken jazzröst. Ikväll skall jag försöka sjunga så fint jag kan på restaurang Norrport, där vi spelar igen med mitt gamla swingband Ellies Swing Thing.

Puss på er, im back!!!!
...Och den här hösten kommer bli så arbetsam men så himla bra för min bästaste bästis kanske kommer att bo i Stockholm i några månader. Yeah!

Några bilder från de senaste månaderna:

Februari
Jag åkte upp till Järvsö med fin-Sara. Jag blev kvar där för jag fick jobb i ...

 

Mars

...järvsöbacken som skidlärare och liftvakt!

 
 
April

Lunchade med dessa franska kursare tillika festprissar + Patrik på en kinesrestau i Sibirien

 
 
Maj

mycket under den här våren har handlat om dessa två underbara varelser. Tage, nyaste familjemedlemmen, fick vi hämta hem i Mars och har mellan kisspölarna varit världens mesta lilla skatt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0