Jag spelar på gatan i Aix och mina vänner dansar!

Ça m'Swing heter dansgänget som jag lirar och dansar med i Frankrike. Jag har varit där i tre veckor nu och spelat på gatan och tjänat ihop till lite mat och så har jag umgåtts med härliga vänner. #elinorwarholm #camswing #aixenprovence


En frankrikesväng

Hej! Jag är i Frankrike en sväng till och här träffar jag mina underbara dansvänner, badar och så spelar jag lite gitarr. Igår var det första gången som jag spelade på gatan, själv, och det var så himla roligt. Jag ska försöka att spela flera gånger till innan jag åker hem, för man utvecklas och tjänar ihop till lite knäckebröd, toppen!

Kolla på den här fina videon som min danslärare har gjort... Jag är så stolt över att få vara med i det här härliga teamet av sköna dansare, även om det tyvärr inte varar så himla länge till. Men jag ska hälsa på och så kommer jag säkert få äran att ha lite med dem att göra nästa år, då jag tar en till sväng till södra frankrike för att fortsätta studierna.


Grattis Martin 26 år! - Ett inlägg om grattis-sånger.

När någon fyller år så tycker jag att den förtjänar ett telefonsamtal med en sång. Helst inte ja må hen leva, det känns ju lite intetsägande. Men det duger väl, bara det sjungs! Och länge ska man hålla på, så att det nästan är jobbigt för födelsedagsbarnet! Här kommer min nuvarande favorit efter "Det är din dag idag". Hej hopp, klämtjeckt och så himla glatt! HURRA HURRA MARTIN PÅ DIN FÖDELSEDAG IDAG !
RSS 2.0